Title of a News Article

ŞUTSO, ASO İLE KARDEŞ ODA OLDU

.

ŞUTSO, ASO İLE KARDEŞ ODA OLDU
banner206
Ankara Sanayi Odası (ASO) Sosyal Etkileşim Programı kapsamında geldiği Şanlıurfa’da, Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile işbirliğini güçlendirmek amacıyla “Kardeş Oda” protokolü imzaladı.

ŞUTSO ile ASO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve Odalar işbirliğinde rol model olmak amacıyla  “Kardeş Oda” protokolü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda törenle imzalandı.

İmzalanan protokole Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celal Koloğlu, Mehmet Doğanlar, Meclis Üyeleri Faik Güngör, Nihat Güçlü, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Meclis Başkanı İbrahim İletmiş Yönetim Kurulu Üyeleri Murat İmamoğlu, Mustafa Badıllı, Kadir Kılıçoğlu, Meclis Üyeleri Ömer Yıldırım, Mikail Zahit, Ahmet Oruç, M. Fatih Us, Ahmet Sambur, İbrahim Toru, Halil Peltek, Murat Mesçi, Mustafa Sonekinci, Mustafa Şimşek, Metin Baydar, Genel Sekreter Faruk Yaşar, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan, OSB Müdürü Oktay Yaşar,  katıldı.
Ziyarette Şanlıurfa’nın mevcut Potansiyeli, ihracat sektörleri, üretici firmaları ve 2023 hedefleri hakkında bir sunum gerçekleştiren ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin ziyaretlerinden dolayı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İmzalanan “Kardeş Oda” protokolünün iki oda için de hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Ertekin “birlikte ve elbirliği ile iyi çalışmalar gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunabilirsek mutlu oluruz.” dedi.
ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin’e, Yönetim Kuruluna ve Meclis Başkanımıza bizi böyle nezaketle ağırladıkları için teşekkür ederim, Kardeş oda olarak her türlü yardımı ve imkânı sizlerle paylaşmaya hazırız. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarda ortak hareket etmek isteriz, dünyada bölüşünce artan tek şey bilgidir” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ankara Sanayi Odası ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Kardeş Oda” protokolü imzalandı, ziyaret karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195