Title of a News Article

Şutso bir il'le daha kardeş oldu

Şutso bir il'le daha kardeş oldu
banner206
ŞUTSO’YA BİR KARDEŞ ODA DAHA “ŞUTSO, BİLECİK TSO İLE KARDEŞ ODA OLDU”
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün ve Meclis Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu’nun da aralarında bulunduğu heyet, Programları kapsamında geldikleri Şanlıurfa’da, ŞUTSO İ.Halil Peltek'i ziyaret etti. Ziyaretin akabinde, Bilecik ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odaları arasında kardeş oda protokolü imzalandı.
Programları kapsamında kente gelen, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün, Meclis Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu, Turizm Komisyon Başkanı Yüksel Gökçedağ, Meclis Üyeleri İlhan Karaçayır ve İ.Engin Ergin'den oluşan heyet, ziyaretlerinin ikinci gününde, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretin ardından, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve ŞUTSO arasında; iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek amacıyla, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün arasında “Kardeş Oda” protokolü imzalandı.
Protokol imza töreninde konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, protokolünün iki oda için de hayırlı olması temennisinde bulunarak, “El birliği ile ilimizin ve bölgemizin kalkınmasına destek olacak çalışmalar için her türlü desteğe hazırız” dedi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün ise, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile daha gelişmiş ve daha kapsamlı işbirliği sağlama, çerçevesinde imzaladığımız “Kardeş Oda” protokolümüz, hayırlı olsun. Biz de Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ortak çalışmalarda yer almaya hazırız.” dedi.
Bilindiği üzere, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası; 2012 yılı Kasım Ayı’nda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 2013 yılı Eylül Ayı’nda Kocaeli Ticaret Odası, 2015 yılı Kasım ayında Ankara Sanayi Odası, 2019 yılı Haziran ayında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz hafta ise Bodrum Ticaret Odası ile Kardeş Oda Protokolü, imzalamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195