Title of a News Article

ŞUTSO'dan öğrencilere kışlık giyim yardımı

.

ŞUTSO'dan öğrencilere kışlık giyim yardımı
banner206
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 7 – 14 yaş grubundaki öğrenciler için toplam 40 bin TL tutarında kışlık giyim yardımı gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleri ve ŞUTSO’nun koordinesiyle özellikle kırsal bölgede yaşayan dar gelirli ailelerin ilköğretim okullarındaki çocukları için 430 adet kız, 430 adet erkek, toplamda 860 adet kaban ve mont temin edilerek ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere, Eyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Eyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir tarafından görevlendirilen ekip de ilçeye bağlı 7 okulda ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleyerek ürünlerin dağıtımını gerçekleştirdi.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyesi Ş.Müslüm Korkmaz veEyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ilçeye bağlı Hancığaz İlkokulu’nda düzenlenen dağıtım törenine katıldı.

Dağıtım töreninde konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, TOBB destekleri ve Odamız koordinesiyle her yıl geleneksel hale gelen giyim yardımlarının Şanlıurfa’mız öğrencilerine az da olsa katkı sağlayacağını umuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu tür yardımlarda bulunmuştuk. Bu desteklerde TOBB’un ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı tüm üyelerin katkıları var. Buradan katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz “dedi.

Eyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de “Kış aylarını yaşadığımız bu günlerde, yapılan giyim yardımı anlamlı olmuştur. Desteklerinden dolayı başta Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195