Title of a News Article

ŞUTSO’nun yardımları sürüyor

 ŞUTSO’nun yardımları sürüyor
banner206

ŞUTSO Yönetimi, Suruç’ta bulunan mültecilere dağıtılmak üzere giyim ve çocuk bezinden oluşan yardım malzemelerini Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye teslim etti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin ve Meclis Üyesi Abdülkadir Güllü, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek hem tedarik edilen 1540 gömlek ve penye ile 16 koli çocuk bezinden oluşan yardım malzemelerinin2. kısmını teslim ettihemde gösterdiği özverili çalışma ile nedeniyle kamuoyunun takdirini kazan Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye tebriklerini iletti.

Kaymakam Abdullah Çiftçi yardımlarından dolayı ŞUTSO Yönetimine teşekkür etti. Suruç’a sığınan tüm mültecileri ellerinden geldiğince hepsine de kucak açtıklarını dile getiren Çiftçi, şunları kaydetti: “Bizler ilçemizin tüm imkanlarını Suriye'den gelen insanlarımıza kullanmak üzere seferber ettik. Bunun yanı sıra duyarlı vatandaşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kurumları büyük bir özveri ve gayret göstererekyaptığımız çalışmalarda bizim yanımızda oldular. Çeşitli yardım kampanyaları organize edildi, toplan yardımlar bizlere ulaştırıldı. Bizler de toplanan yardımları AFAD Koordinasyonuyla oluşturulan lojistik merkezde toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Geçtiğimiz hafta içinde ŞUTSO’nun gönderdiği yardım malzemelerinin ilk kısmı elimize ulaştı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bugün 2. Kısmını da teslim aldık. Başta ŞUTSO yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ise “Bölge de çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor veyaşanan çatışmalardan dolayı halkın mağdur olduğunu görüyoruz, bu mağduriyeti gören her vatandaşımızın katkıda bulunması gerektiğine inanıyoruz, dolayısıyla bizler de elimizden geldiğince katkıda bulunduk. Geçtiğimiz hafta 1425 adet kaban ve 4630 adet battaniye gönderdik, bugün ise 1540 gömlek ve penye ile 16 koli çocuk bezini tedarik ettik. Yardımlarını esirgemeyen meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca, gösterdiği, gayret veözverili çalışma ile nedeniyle kamuoyunun takdirini kazan Suruç Kaymakamımız Abdullah Çiftçi’ye tebriklerimizi iletiyor, başarılarının devamını diliyoruz”  dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin yaptığı konuşmada Amacımız muhtaç olan kardeşlerimize destek vermektir. Suruç’un nüfusu adeta ikiye, üçe katlanmış durumda Biz bu savaş mağduru kardeşlerimizeüzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir, ilkesi doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine imkân ölçüsünde yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195