Title of a News Article

ŞUTSO’ya yatırım ziyareti

 ŞUTSO’ya yatırım ziyareti
banner206

Zayed El Owaida ve beraberindeki heyet yatırım fırsatlarını yerinde görmek üzere geldiği ilimizde ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Birleşik Arap Emirliklerinden ünlü yatırımcı ve banker Zayed El Owaida ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası  (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin’i ziyaret ederek ilimizin yatırım potansiyeli hakkında bilgi aldı. Heyeti makamında ağırlayan Başkan Ertekin, iki ülke arasında ticaret köprüleri kurmaya ticari konularda iş birliği yapmamaya hazır olduklarını belirtti. İlimizdeki yatırım fırsatları hakkında detaylı bir bilgilendirme yapan E. Sabri Ertekin heyeti ağırlamaktan memnun olduklarını, yapacakları yatırımlarda her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, Şanlıurfa’nın yapılacak yatırımlar için stratejik bir partner, çok doğru bir adres olduğunu dile getiren Başkan Ertekin “Türkiye, Asya ve Avrupa’nın bir parçası olarak, çok yönlü bir uluslararası ticaret politikası izlemekte, bu bağlamda Birleşik Arap Emirlikleri ile kuracağımız iş ilişkileri, Türkiye’nin de turizmi, tarımı ve sanayisi çerçevesinde stratejik bir önem kazanmış olacaktır” dedi.

Zayed El Owaida da Şanlıurfa olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yatırıma dönük araştırma yapmak, Şanlıurfa’daki tarım, sanayi ve turizm sektörlerinde yapılabilecek yatırım fırsatlarını yerinde görmek için geldiklerini ifade etti.

 

.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195