Title of a News Article

Tabipler Odası'nda görev dağılımı yapıldı

Tabipler Odası'nda görev dağılımı yapıldı
banner206

 Şanlıurfa Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Doç. Dr. Mehmet Gülüm getirildi.

3-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan 22. Dönem genel kurul ve seçim sonrası Şanlıurfa Tabip Odası Yönetim, Denetleme, Onur Kurulu ve Merkez Delege üyeleri belirlendi. Buna göre, Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Doç. Dr. Mehmet Gülüm, Genel Sekreterliğe Uzm. Dr. Faruk Günak, Muhasip üyeliğe Dr.Havva Asoğlu, Veznedar üyeliğe Uzm. Dr. Burak K. Ethemoğlu seçildi.

Seçimlerde aldığı başkanlık makamı sonrası ilk açıklamasını gerçekleştiren Gülüm, “Manisa’nın Soma ilçesinde meydan gelen olay, milletçe hepimizin yüreğini yakarak bizleri acıya boğdu. Bu felakette Millet ve Devlet yardımlaşmasının artarak devam etmesini, sorumluların bir an önce ortaya çıkarılmasını arzu ediyoruz“dedi.

Gülüm konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sağlıkta dönüşüm uygulamalarıyla artan hasta memnuniyeti ile beraber hekimlerin iş yükü ve sorumlukları da artmıştır. Biz tüm hekimlerimizin mevcut sorunların farkındayız. Kimseyi ötekileştirmeden ve sosyal, politik hastalıklara düşmeden pozitif diyaloglarla bu sorunları çözüme ulaşabileceğine inanıyoruz. Seçime katılarak Tabip Odalarına sahip çıkan tüm meslektaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2014, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195