Title of a News Article

Takdir toplayan proje...

.

Takdir toplayan proje...
banner206
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında hazırlanan Yeşeren Çınarlar Projesi kapsamında Yeşeren Çınarların ev bakım ve onarımı ve yadımları devam ediyor. 

65 yaş üstü vatandaşların hayat  standartlarını yükseltmek amacıyla hazırlanan Yeşeren Çınarlar Projesi kapsamında kent merkezinde tespit edilen çınarların evlerindeki bakım onarımı biten evlerine ziyaret gerçekleştirildi . Ev ziyaretlerini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Kültür ve Sosyal İler Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve ilgili yetkililer gerçekleştirdi.

YADES kapsamında tadilatı yapılan ev sahipleri, Çiftçi ve Ayaz'a teşekkürlerini illetiler. Sema Çiftçi ise yaşlılarla tek tek ilgilenerek projenin önemine ve faydasına değindi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilerek 07.02.2017 tarihinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler koordinasyon merkezi bünyesinde kurulan YADES (yeşeren çınarlar) projesinin ilk amaçlarından birisi olan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselterek daha sağlıklı, huzurlu ve kaliteli bir yaşam sürmeleri hedeflenmiştir.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195