Title of a News Article

Talihli kişi belli oldu

Talihli kişi belli oldu
banner206

 Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi Piazza’nın sıfır kilometre Ford Tourneo Courier talihlisi, aracının anahtarını Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Soner Sarıkabadayı’nın elinden teslim aldı.

Hizmete açıldığı 10 Ekim 2013 tarihinden itibaren, bölgenin sadece alışveriş değil, aynı zamanda sosyal yaşam merkezi olan Piazza’nın, hesaplı alışverişi daha cazip hale getiren kampanyalarından birisi daha sonuçlanırken, hayalleri süsleyen aracın şanslı sahibi Mehmet Özleme oldu. Milli Piyango İdaresi’nin denetimi altında, 13 Kasım 2014 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle tespit edilen talihli Mehmet Özleme, aracının sembolik anahtarını sanatçı Soner Sarıkabadayı’nın elinden aldı. Şanlıurfalı serbest meslek sahibi Mehmet Özleme, sonucun sürpriz olduğunu söyledi. 5 Eylül-9 Kasım 2014 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya, 75 TL ve üzeri alışveriş yapıp, alışverişlerine ait fiş ya da faturalarla danışma biriminde kayıt yaptıran ziyaretçiler katılmaya hak kazandı.

Daha önce de bir kişiyi son model Mercedes C-180 otomobil sahibi yapan Şanlıurfa Piazza AVYM’nin yeni kampanyalarla önümüzdeki yıl da ziyaretçilerine değerli ödüller kazandırmaya devam edeceği bildirildi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195