Title of a News Article

Tapu dağıtımları sürüyor (video)

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede kanayan yara haline gelen tapu sorununun çözümü için adım atmayı sürdürüyor. Başkan Ekinci, Akşemsettin mahallesinde tapu sorunu yaşayan vatandaşların sorununu çözüp, mahalle sakinlerine elleriyle tapularını dağıttı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akşemsettin mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelip, mahallede uzun yıllardır çözüm bekleyen tapu sorununa peyderpey çözüm buluyor. Geçtiğimiz aylarda yine aynı mahallede 30 yıldır devam eden tapu sorunu çözen ve devamı gelecek diyen Başkan Ekinci sözünü tuttu. Başkan Ekinci, Akşemsettin mahallesinde tapu sorunu yaşayan 98 ailenin daha yüzünü güldürdü. Mahallede vatandaşlarla bir araya gelen tapu dağıtımını gerçekleştiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye vatandaşlar da teşekkür etti. Mahalle sakinlerine elleriyle tapularını dağıtan Başkan Ekinci, bu sorunun kökten çözümü için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Akşemsettin mahallesinde gerçekleşen tapu dağıtımına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile vatandaşlar katıldı.

Tapu dağıtım töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Biliyorsunuz Eyyübiye'nin en büyük sorunu tapu sorunu. Tabi bu tapu sorunu olan değişik yanları var biliyorsunuz hazine arazisi üzerine, şahıs arazisi olanlar ve tabi ki sit alanı ile ilgili vakıflara ait olan yerler var.  Burada belediye olarak biz inisiyatif almış durumdayız.  Bu insanlara söz verdiğimiz gibi tapu sorunlarını çözmek adına da ciddi uğraşlar veriyoruz. Bugün burada yine başka bir örneğini yaşadık ve bugün burada 98 vatandaşımıza tapularını dağıttık. Bundan sonraki süreçte de inşallah 100'erli , 200'erli, 300'erli şekilde tapuları dağıtmaya devam edeceğiz. Dolayısı ile bugün burada çok büyük bir sıkıntı olan tapu sorunları yavaş yavaş çözülüyor. Artık çok şükür bu saatten sonra tapu dağıtımına başladık, bu sorun kısa bir süre içerisinde inşallah sona erer.” Dedi.

Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ise Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,”Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye çok teşekkür ederiz. Bu tapular için çok katkısı ve emeği geçti çok yardımcı oldu çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞIHMAKSUT
ŞIHMAKSUT - 7 yıl Önce

Değerli belediye başkanımızın Şıhmaksut mahallesininde kanayan yarası olan tapu sorununa el atmasını canı gönülden bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner195