Title of a News Article

TARSİM Genel Müdürü Urfa'da...

.

TARSİM Genel Müdürü Urfa'da...
banner206
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nu  ziyaret ederek, çiftçilerin tarım sigortaları ile ilgili sorunlarına kulak verdi. Ayrıca Şanlıurfa’da kurulan TARSİM Bölge Müdürlüğü ile ilgili de bilgi verdi.

Bir süre önce TARSİM’in Şanlıurfa’da bölge müdürlüğü kuruluşunu tamamlamasının ardından bugün TARSİM Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Karakurt ve Şanlıurfa Bölge Müdürü Serdal Doğan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nu ziyarette etti. Ziyarette TARSİM’in Şanlıurfa’da bölge müdürlüğünün faaliyete geçmesi ile yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Tarım sigortasının çiftçiler için çok önemli olduğunu TARSİM’in bölge müdürlüğünün Şanlıurfa’da kurulmasının büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

TARSİM Genel Müdürü Y. Cemil Satoğlu, Şanlıurfa çiftçisinin artık Bölge müdürlüğü ile direkt olarak TARSİM ile görüşebileceğini işlemlerini daha hızlı yapabileceğini söyledi. Satoğlu ‘her konuda Şanlıurfa çiftçisinin yanında olduklarını belirterek, Bölge Müdürlüğü ile sorunlar yerinde çözüme kavuşacak’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142