Title of a News Article

Taşan'dan Başkan Atilla'ya ziyaret

Taşan'dan Başkan Atilla'ya ziyaret
banner206

TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, Ceylanpınar'daki temasları kapsamında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı makamında ziyaret etti.

Başkan Atilla, ziyaretten duyduğu memnuniyetin ifade ederken görevine yeni atanan Genel Müdür Taşan'a da hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Genel Müdür Taşan ise görevi devraldıktan sonra TİGEM'e bağlı işletmeleri ziyaret ettiğini belirterek bu kapsamda Ceylanpınar'a geldiğini dile getirdi. Ziyaret kapsamında Ceylanpınar Belediyesi'nin TİGEM'den talep ettiği alanlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Atilla, Ceylanpınar için arzu ettiği birçok projenin yer sorunundan dolayı gerçekleştirilemediğini belirtti. Özellikle Ceylanpınar'a büyük bir mesire alanı yapmak istediklerini bunun için de TİGEM'den arazi talep ettiklerini söyledi.

TİGEM Genel Müdürü Taşan da taleplerin alındığını ve makul ölçülerde taleplerin değerlendirileceğini ifade etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından kepez ve çevresinde talep edilen alanlar TİGEM Genel Müdürü Taşan'a gösterildi. Kepez tepesi üzerinde yapılan alan taramasında Başkan Atilla, talep edilen alanların Ceylanpınar için büyük ve önemli projeler olduğunu bu konuda TİGEM'den gerekli hassasiyeti beklediklerini söyledi. Ziyaretin ardından Başkan Atilla, TİGEM Genel Müdürü Taşan'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195