Title of a News Article

Taşeron işçinin hayali gerçek oluyor

Taşeron işçinin hayali gerçek oluyor
banner206

Genel Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) üyelerine yönelik yapılan 527 konut inşaatı tüm hızla sürerken, dernek Genel Başkanı Hakan Aydın, Şanlıurfa Valiliği’ne verdiği hak sahibi isim listesinin bir örneğini ‘Sizin esereniz’ adı altında Urfa Eski Valisi ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e sunarak “Bu işçilerimiz sizlerin sayesinde konut sahibi olacaklar” dedi.

Aydın, seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Adayı Güvenç’i ziyaret ederek taşeron işçilerin ev sahibi olmaları için emek sarf eden Güvenç’e teşekkür etti. Buluşmada eski Vali ve AK Parti Adayı Celalettin Güvenç, “Eğer ki bu işçi kardeşlerimizin sorunlarına bir nebze çözüm olabildiysem ne mutlu bana” diye konuştu.

Görüşmenin ardından kısa bir değerlendirme yapan KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın ise “Takdim ettiğimiz liste temsili bir Güvenç eser listesidir” dedi.

Aydın değerlendirmesini şu cümlelerle sürdürdü: “AK Parti Belediye Başkanı Adayı ve Eski Vali Celalettin Güvenç, valiliği sürecinde taşeron işçiler için TOKİ konutlarının yapılması hususunda ciddi çabalar serf etmiştir. Sayın Güvenç, bizim ilk etapta 527 konuta sahip olmamızı sağlamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik de bu anlamda sürekli takipçisi olarak Şanlıurfa’da 3bin konutun yapılmasına vesile olmuştur. 3 bin konutun içinde 527 sinin KAŞİP’e verilmesi işçiye verilen değerin aynasıdır.

KAŞİP ülkemizin ulusal birliğine âşık bir yapıdır. Toprak bütünlüğü, vatanperverliği, bayrak sevgisi ve halka olan aşkı tartışılmazdır. Bu ülkenin bütününe yönelik saldırıları hiçbir zaman tasvip etmemiş bunun karsısında her zaman kararlılıkla durmuş ve duracaktır. Biz, seçim sürecindeki fotoğrafa bütün olarak bakıyoruz. Bunun için bağımlı bir sivil toplum örgütü olmadığımız gibi tarafsız da değiliz. Bizim tarafımız her zaman ülkemizin ulusal birliğine karşı duranların karşısında olmaktır. Her zaman sağduyulu ve toplumun arzusu ile hareket etmekteyiz. Bu arzumuz kuruluşumuzdan bu yana Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ve Eski Valimiz Celalettin Güvenç’in desteği ile şekil alarak devam etmektedir. Amacımız lokal çözümler değil kitlesel çözümdür. Sadece Şanlıurfa da değil derdimiz 38 şubemiz ile birlikte tüm Türkiye’deki işçileri temsil ediyor ve tüm işçilerimiz için nihai çözümün nisan ayında gelmesini arzu ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195