Title of a News Article

Taşgetiren, Nevali’de konuştu

.

Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren, Nevali Oteli’nde konferans verdi.

 

Nevali Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İmam Aslan’ın organizasyonuyla Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren,"Kardeşlik, Resulullah'ın Elinden Tutar Gibi..." adlı bir konferans verdi. Nevali Oteli’nde düzenlenen konferansa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, İl Müftüsü İhsan Açık ve çok sayıda davetli katıldı. Programa gelen davetliler Nevali Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İmam Aslan ve İş Adamı Çetin Aslan tarafından kapıda karşılandı.

Kur’an- Kerim Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İş Adamı İmam Aslan, düzenledikleri konferansa katılan herkese teşekkür ederek, Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren’i Şanlıurfa’ya getirmekten dolayı mutlulk duyduklarını söyledi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, “Şanlıurfa, bu zor günlerde de kardeş bildiği insanlarla elinden, gönlünden ne lazım gelirse paylaşan bir şehirdir. Bütün Şanlıurfalılara içtenlikle şükranlarımı sunuyorum. Bu hususta devlet olarak Şanlıurfa halkından çok büyük destek gördüm” dedi.
Daha sonra Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren, "Kardeşlik, Resulullah'ın Elinden Tutar Gibi..." adlı konferans verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195