Title of a News Article

Tatlıses'e kötü haber

Tatlıses'e kötü haber
banner206

Yapımcı Erol Köse, alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı İbrahim Tatlıses’in “Tatlıses” markasına haciz koydurdu.

Alacaklarını tahsil edemeyen Erol Köse, marka isminin icara yoluyla satılması için mahkemeye müracaat etti. Aralarında imza altına alınan bir albüm anlaşması nedeniyle Tatlıses sözleşmeyİ ihlal ettiği için hakkında açılan davada 500 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuştu.

 

LAHMACUN VE ÇİĞ KÖFTELER ELDEN GİDİYOR

Erol Köse, bir başka dava nedeni ile yine Tatlıses’le karşı karşıya kaldı ve açtığı davayı kazandı. Alacağını tahsil için icra işlemi başlatan Erol Köse “İcra için gidildiğinde İbrahim Bey’in bütün mal varlığını şirketlerinin üzerine devrettiğini ve şirketlerin mal varlığı üzerinde de hacizler olduğunu gördük. Bunun üzerine Tatlıses Lahmacun ve Tatlıses Çiğköfte markalarına haciz koydurdum. İbrahim Bey’in beş iş günü içinde alacaklarımı ödemesini bekliyorum, sorunu çözmezse Lahmacun ve Çiğköftelerin sahibi ben olacağım. Ben Elazığ çocuğuyum İbrahim Bey’i geçmiş yılların hatırına mağdur etmek istemem her iki şirkettende ücretsiz faydalanmasını sağlarım” dedi.

Yeni Yüzyıl'ın haberine göre; uğradığı silahlı saldırı sonrasında sahne çalışmalarına çıkamayan ve ciddi maddi kayıpları olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses; Tatlıses Turizm, Tatlıses TV, Tatlıses Tekstil ve Tatlıses Parfüm markalarının da daha önce satıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195