Title of a News Article

Tatlıses için Kuran-ı Kerim dağıtıldı

Tatlıses için Kuran-ı Kerim dağıtıldı
banner206

Taksim Meydanı’nda toplanan bir grup, uğradığı silahlı saldırı sonrası tedavisi devam eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için Kuran-ı Kerim dağıttı. Tatlıses’e benzerliğiyle dikkat çeken ‘Urfalı İbo’ lakaplı İbrahim Bakırcı da gruba destek verdi.

Kendilerine ‘Türkiye İmparator Grubu’ adını veren 10 kişilik bir grup, Taksim Meydanı’nda bir araya gelerek uğradığı saldırı sonrası tedavisi devam eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için Kuran-ı Kerim dağıttı.

Türkiye İmparator Grubu Başkanı Murat Uygur, "İbrahim Tatlıses zor bir süreçte ameliyat oldu. İbrahim Tatlıses öldü mü kaldı mı, uyanamıyor diye talihsiz haberler çıktı. İbrahim Bey 72 saat uyutulmuştu. 72 saatten sonra tekrar uyutuldu. Çünkü sağlığı ile alakalı doktorları öyle bir karar verdi. Çünkü ödem toplanmıştı. Ödemin dağılması için tekrardan uyutulması gerekiyordu. İlaç tedavisi görüyor” dedi.

 

“TATLISES DÜN GECE ANNESİNİ ARADI”

Dün akşam saatlerinde İbrahim Tatlıses’in annesini aradığını ifade eden Murat Uygur, “Annesine ‘Aney ben iyiyim, beni merak etme’ dedi. Bu da güzel bir gelişme bizim için. İbrahim Tatlıses bizi şarkılarıyla yalnız bırakmadı bizde onu yalnız bırakmıyoruz. ‘İnsanlara Kuran-ı Kerim dağıtalım’ dedik. İnsanların duasına ihtiyacı var” diye konuştu.

İbrahim Tatlıses’e benzerliği ile dikkat çeken ‘Urfalı İbo’ lakaplı İbrahim Bakırcı, “Biz gerçekten şuan bir bayram yaşıyoruz. İbrahim Tatlıses’in durumu gayet iyi. Biz İbrahim Tatlıses’i çok seviyoruz. İnşallah geldiğinde biz onu büyük bir kalabalıkla karşılayacağız” şeklinde konuştu

Basın açıklamasının ardından grup, İstanbul’un çeşitli noktalarında toplam 2 bin 500 Kuran-ı Kerim dağıtacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195