Title of a News Article

Tatlıses isyan etti: Bir daha...

.

Tatlıses isyan etti: Bir daha...
banner206
 İZMİR’deki özel bir hastanede aldığı ağrı kesicinin alerjiye yol açması nedeniyle kısa süreli tedavi gören türkücü İbrahim Tatlıses, ardından taburcu edildi. Tatlıses, bu durumun basına yansıması üzerine, hastane yönetimine sosyal medya hesabından ’Daha da Davos’a gelmem’ diye yazarak sitem etti.
 
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kullandığı bir ağır kesicinin alerjiye neden olması zerine bugün saat 04.00 sıralarında, İzmir’deki Özel Su Hastanesi’ne getirildi. Tedaviye alınıp bir süre hastanede tutulan ve tetkikleri yapılan Tatlıses, daha sonra taburcu edildi. Tatlıses’in hastanede olduğunu öğrenen bazı hayranları ise kendisini görebilmek için çaba harcadı. Tatlıses, sivil polis ekiplerinin güvenlik önlemi altında hastaneden çıkarıldı. 
 
TWITTER’DAN TEPKİ GÖSTERDİ
 
Dr. Ali Haydar Sucuoğlu’nun yöneticisi olduğu hastaneye kaldırıldığı haberinin basına yansıması üzerine İbrahim Tatlıses, twitter hesabından tepki gösterip, "Oldu mu şimdi bu Haydar usta? Biz sizin hastanenize reklam için gelmedik. Siz her hastanıza bunu mu yaparsınız? Haydar Usta; oysa ben bu tür şeyleri hep sevenlerimden saklamışımdır, hiç sevmem yani, sevenlerimi üzmem. Siz İbrahim Tatlıses olduğum için sağa sola bildirdiniz Haydar Usta. Oysa ki çok da şirin bir hastaneniz var. Siz bu açıklamayı yaptıktan sonra üç telefonum da susmadı. Daha da Davos’a gelmem" yazdı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195