Title of a News Article

Tatlıses, Urfa'lı Enver'e destek çıktı!

.

Tatlıses, Urfa'lı Enver'e destek çıktı!
banner206
Star TV ekranlarında yayınlanan milyonların severek izlediği izdivaç programı Evleneceksen Gel’de evlenmek için damat adayı olarak bulunan Enver, hayatla mücadelesi ve ailesine bakmak için savaşması tüm izleyenleri etkiledi. Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Enver'e ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses destek çıktı.
Evleneceksen Gel damat adaylarından Şanlıurfa’lı Enver, ailesine bakabilmek için sokaklarda kağıt topluyor. Büyük bir gururla, ailesini geçindirmeye çalışmasını ve acıklı hayat hikayesini anlatan Enver’i izleyen İbrahim Tatlıses yalnız bırakmadı.

Urfa’lı hemşerisine sahip çıkan Tatlıses reklam arasında programı arayarak, “Urfa’lı Enver orada evlensin, evinin bütün eşyaları benden.” dedi. Yüce gönüllülüğü ile takdire şayan bir harekette bulunan İmparator İbrahim Tatlıses’ in bu sürprizi karşısında damat adayı Enver. “İbrahim Tatlıses’ e buradan sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Çok teşekkür ediyorum.” dedi. Urfalı Enver’in bu sürpriz karşısında yaşadığı şaşkınlık ve sevinç yüzünden okunuyordu.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 yılında Şanlıurfa’ da dünyaya geldi. Güçlü sesi ile seslendirdiği “Ayağında Kundura” türküsü ile kendini tanıtmıştır. Birçok albümü bulunan ünlü şarkıcı Tatlıses, birçok filde de rol almıştır. Yıllarca “İbo Show” da sunuculuk yapmıştır.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195