Title of a News Article

Tatlıses yeniden evleniyor

Tatlıses yeniden evleniyor
banner206
 Ünlü türkücü, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'la Amerika'daki tedavisi bittikten sonra tekrar nikah masasına oturacak.

Bir buçuk aydır Kuşadası'nda dinlenmeye çekilen İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'la yeniden evlilik hazırlığı yapıyor.

 

TEKRAR NİKAH MASASINA OTURACAK

Sanatçının yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Tatlıses, önce fizik tedavi için ABD'ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda dönecek olan ünlü türkücü, Yıldız'la tekrar nikâh masasına oturacak.

 

APAR TOPAR BOŞANMIŞLARDI

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllar birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız'la apar topar nikâh masasına oturmuştu. İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın Elif Ada ismini verdikleri kızları 9 Nisan 2013'te dünyaya gelmişti. Ancak Tatlıses, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

 

BOŞANMALARI 15 DAKİKA SÜRMÜŞTÜ

Şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanan çiftin duruşması sadece 15 dakika sürmüştü. Tatlıses boşanma sonrası yaptığı ilk açıklamada "Siz hayatınızda bu kadar sessiz sedasız ve kaliteli bir boşanma gördünüz mü? Ben görmedim" demişti.

 

"HİÇ ALDATILMADIĞIMA EMİNİM"

Ayşegül Yıldız, 2 yıllık eşi İbrahim Tatlıses'le sürpriz boşanmalarının perde arkasını şu cümlelerle anlatmıştı: "Kullandığı ilaçlardan dolayı bazen ses tonu yüksekliyor. Kızımız Elif Ada'nın huzurlu bir ortamda büyümesi için boşanmayı ben istedim. 15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Evlendiğim için bir gün bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hiç bitmeyecek. Evliliğimiz süresince aldatılmadım. Buna eminim." demişti. (milliyet)

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195