Title of a News Article

Tatlıses'in son durumu üzüyor

Tatlıses'in son durumu üzüyor
banner206
 İmparator Tatlıses sosyal medya hesabından sevenleriyle ilginç bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı çiğköfte fotoğrafında sağlık durumundan dolayı sadece Ramazan ayının ilk günü oruç tutabileceğini belirtti.

Ramazan'ın ilk günü sevdiklerine sosyal medya hesabından seslenen imparator Tatlıses, sadece ilk gün oruç tutabileceğini belirtti. Amerika'da geçirdiği ameliyat sonrası GATA'da tedavisi devam eden Tatlıses'in ilaç kullandığı ve bu yüzden oruç tutamayacağı öğrenildi. Ramazan'ın ilk günü orucunu çiğköfteyle açan İmparator bütün bir ay boyunca tutmak istediğini fakat doktorların izin vermediğini de sözlerine ekledi. Fakat sağlık durumu iyiye giderse Ramazan ayının diğer günlerini oruçlu olarak geçirmeyi planlıyor.

 

KEŞKE RAHATSIZ OLMASAM

Çiğköfte fotoğrafı paylaşarak sevdiklerine güzel dileklerde bulundu. İmparator fotoğrafını''Hayırlı RAMAZANLAR; afiyet olsun çiğköfteyle İFTAR ne güzel olacak, ilaç kullanıyorum, ama bugün ALLAH kısmet ederse, Bende bugün niyetliyim bu güzel günün devamını getirmek isterim, keşke Rahatskz olmazsam.! Ramazan sofrasına bayılırım ALLAH'ım her müslümana nasip etsin.!!! iyi Ramazanlar. ''  yorumuyla paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142