Title of a News Article

Tebrikleri kabul ettiler

 Tebrikleri kabul ettiler
banner206

Şanlıurfa’da, resmi olmayan sonuçlara göre meclise gitmeye hak kazanan 7 milletvekili, Ak Parti il başkanlığında tebrikleri kabul etti. HDP'li 5 milletvekili ile TBMM'de Şanlıurfa'yı temsil edecek Ak Parti'den 7’nci sıra adayı olarak milletvekili seçilen eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, demokrasiye inanan insanlar olduklarını ve halkla kucaklaşarak yeniden yükselişe geçeceklerini söyledi.

2011 seçimlerinde Şanlıurfa’dan 10 milletvekili çıkaran ancak 7 Haziran'da yapılan seçimlerde ise sadece 7 milletvekili çıkaran Ak Parti'de tören düzenlendi. Ak Parti İl binasında düzenlenen törenle milletvekili seçilen isimlerden Ahmet Eşref Fakıbaba, Seyit Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Mazhar Bağlı ve Hamide Sürücü vatandaşların tebriklerini kabul etti. Milletvekili seçilen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ile Kasım Gülpınar’ın katılmadığı törende, partililer en fazla ilgiyi eski belediye başkanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba'ya gösterdi. Milletvekili seçildiği için mutlu olduğunu ancak Ak Parti'nin oyunun düşmesinin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Fakıbaba şöyle konuştu:

"Bizler demokrasiye inanan insanlarız. Barış içerisinde, kavganın olmadığı insanların rahatça oylarını kullandığı bir seçim oldu. Ak Parti’nin oylarında bir düşüş oldu ama biz bütün arkadaşlar, bir aradayız. Birlik ve beraberlik içerisinde en kısa zamanda toparlanıp bu düşüşü tekrar yükselişe çevireceğimize samimi bir şekilde inanıyorum. Hem Şanlıurfa’yı hem de Türkiye’yi kucaklayacağımıza yürekten inanıyorum. Bu düşüş neden oldu, biz onları konuşuyoruz. Tekrar halkla kucaklaşmanın zamanı gelmiştir. Mazbatamızı aldığımız saatten itibaren çalışmalarımız başlayacaktır."

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015, 22:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
SİYASETÇİ
SİYASETÇİ - 9 yıl Önce

arkadaşlar koşun son defa milletvekillerini görün ta ki bir daha ki seçim öncesine kadar göremezsiniz.ceblerini doldurmaya gidiyorlar

halk
halk - 9 yıl Önce

akp partiliyim ama bu dönem mhp oy verdim
neden mi vurguncu milletvekllerimiz yüzünden

SIRADAKİ HABER

banner195