Title of a News Article

Tedavi gören çocuklar unutulmadı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Servisinde tedavi gören çocukları unutmayarak sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında tedavi gören çocukların tedavilerini kolaylaştırmak ve moral bulmalarını sağlamak amacıyla Çocuk Kliğine; oyun alanları, mini kütüphane, oyuncaklar, balonlar ve duvarlara resimler yapılırken çeşitli hediyeler verildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ve Harran Üniversitesi ile hayırseverler tarafından desteklenen proje ile yapılan çocuk kliniğinin açılışını gerçekleştiren Sema Çiftçi'ye, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik'in Eşi Ebru Şenlik, Harran Üniversitesi Yetkilileri ve çok sayıda hasta yakını eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak anlamlı bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Sema Çiftçi, "Büyükşehir olarak burada tedavi gören çocuklarımızı unutmadık. Çocuk servisimizde kalan çocuklarımızı mutlu etmek için güzel bir uygulama başlattık. Destek veren tüm hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Gerçekleştirilen açılışın ardından çocuk kliğinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler veren Sema Çiftçi, ailelerine acil şifalar temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195