Title of a News Article

Tefecilik operasyonunda flaş gelişme

.

Tefecilik operasyonunda flaş gelişme
banner206

Şanlıurfa’da tefecilik yaptığı belirlenerek gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 13 zanlıdan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, post tefeciliği olarak bilinen tefecilik ve banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması kapsamında eş zamanlı operasyon düzenledi. Eş zamanlı olarak 7 işyeri ile bir eve yönelik düzenlenen operasyonda 13 şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlıurfa emniyet müdürlüğü tebrikler
Şanlıurfa emniyet müdürlüğü tebrikler - 7 yıl Önce

İnşAllah tüm faiz ve tefecilerin hepsi yakalanır inşAllah hepsi temizlenir şanlıurfa halkı bunlardan kurtulur

DUYARLI VATANTAŞ
DUYARLI VATANTAŞ - 7 yıl Önce

Şanlıurfa otogar kavşağın da 14 yaşları civarında bir kız çocuk yalın ayak ile ağlatılarak sürekli dilencilik yaptırılıyor. Dün akşam 16:00 civarında bir vatandaş ayağından çorap çıkararak dilenci kıza verdi. Bu kız çoktan dır orda dilencilik yapıyor. O yolda urfayı yöneten yetkililerden geçmeyen hiçkimse geçmiyor olamaz. Bu kıza kim dilencilik yaptırıyor. Diyelim kız sahipsiz. Çocuk esirgeme kurumları ne iş yapar. Emniyetin önü ve yanı olan bir yerde olaya duyarlı vatandaşların sahip çıkacağını umuyorum.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142