Title of a News Article

Tekbir atarak Türk Bayrağını...

.

Tekbir atarak Türk Bayrağını...
banner206

 Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde terör olaylarına tepki amacıyla konvoy düzenleyen bir grup vatandaş, Bozova Jandarma Komutanı Ali Abaşeyüpoğlu’na Türk bayrağı teslim etti. Tekbirlerle teslim edilen bayrağı, Abaşeyüpoğlu, öperek teslim aldı.

Son dönemlerde asker ve polislere yönelik terör saldırılarına tepki gösteren Bozovalılar, ilçe merkezinde motor ve araçlarla konvoy düzenledi. Bayraklarla korna çalarak tur atan vatandaşlar, teröre tepki sloganları attı. Grup Bozova İlçe Jandarma komutanlığı önünde toplanarak şehitler için saygı duruşunda bulundu.

Grup adına Yusuf Çetiner isimli vatandaş, yanında getirdiği Türk bayrağını öperek İlçe Jandarma Komutanı Ali Abaşeyüpoğlu’na verdi. Grubun tekbir sesleri arasında Türk bayrağını öperek teslim alan Abaşeyüpoğlu ise, desteğin kendisini ve silah arkadaşlarını onurlandırdığını ifade etti. Teröre tepki gösteren grup bayrağın yere düşürülmemesini istedi. Bozova İlçe Jandarma komutanı Ali Abaşeyüpoğlu da vatandaşlara teşekkür ederek, bayrağın asla yere düşürülmeyeceğini söyledi. Grup her zaman askerin yanında olduklarını belirtti.

İstiklal Marşının okunmasının ardından bir süre slogan atan grup, sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek orada da İstiklal Marşını okuyup saygı duruşundu bulundu. Bozova İlçe Emniyet Müdürü Beyhan Gürbüz ise, gruba birlik ve beraberlik gösterisi nedeniyle teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195