Title of a News Article

Terörün kökü kazılana kadar...

Terörün kökü kazılana kadar...
banner206
 Başkan Atilla;  “Terörün Kökü Kazınıncaya Kadar Kenetlenmeye Devam Edeceğiz”
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, günün birlik günü olduğunu, teröre karşı millet olarak dimdik durmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,  Ağrı’da şehit  düşen Piyade Onbaşı Ali Aydar’ın baba ocağı Harran ilçesine bağlı Demirli Köyüne geçti.
Atilla, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyon esnasında çıkan çatışma sonucunda şehit düşen Harran’lı Piyade Onbaşı Ali Aydar’ın ailesi ile kucaklaşarak ailenin acısını paylaştı.
Cenaze töreni sonrası gazetecilere kısa bir açıklama yapan Menderes Atilla, Türkiye’de günün birlik günü olduğunun altını çizerek millet olarak terörün kökü kazınıncaya kadar kenetlenmeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Bir taraftan sınırlarımızın terör unsurlarından temizlenmesine yönelik günlerdir sürdürülen “Zeytin Dalı Harekatı” diğer taraftan aralıksız ve azimle sürdürülen terörle mücadelenin çok önemli olduğunun altını çizen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,  millet olarak bütün bu terör unsurlarının temizlenmesi esnasında birlik beraberlik şiarı içerisinde hareket etmemiz gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142