Title of a News Article

THY'den Şanlıurfa'ya bir müjde daha

THY'den Şanlıurfa'ya bir müjde daha
banner206

Türk Hava Yolları, Bakan Faruk Çelik’in girişimleri sonucunda Ankara-Şanlıurfa seferlerini 12 Ocak 2015 tarihinden itibaren her gün akşam ve sabah olmak üzere karşılıklı iki sefere çıkaracak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Yönetim Kurulu’nun bir süre önce Şanlıurfa’da Bakan Faruk Çelik, Vali izzettin Küçük, Şanlıurfa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin güvenç ve STK temsilcileri ile yaptığı toplantı meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz günelrde yeni alınan bir uçağa ‘Göbeklitepe’ ismini veren Türk Hava Yolları, bu kez de Ankara-Şanlıurfa uçak seferlerini günde iki defaya çıkaracak. Daha önce sadece akşam karşılıklı olarak düzenlenen Şanlıurfa-Ankara seferleri, Bakan Faruk Çelik’in talebi doğrultusunda her gün sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer düzenlenecek. Bu uçuşların 12 Ocak 2015 tarihinden itibaren başlayacağı bildirildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, haftada 7 frekans olarak düzenlenen Anadolujet Ankara Esenboğa Havalimanı-Şanlıurfa GAP Havalimanı uçuşlarını 12 Ocak 2015 tarihi itibariyle haftada 14 frekansa çıkarma kararı almış bulunduklarını belirterek, “Haftanın her günü 19:45 Ankara çıkışlı olarak düzenlenen AnadoluJet’in Şanlıurfa-Ankara uçuşlarına 12 Ocak 2015 tarihinden itibaren her gün Ankara-Şanlıurfa 08.35 çıkışlı ve Şanlıurfa-Ankara sabah 10.20 kalkışlı olarak sabah seferleri ilave edilmiştir. Ayrıca filomuze yeni dahil edilen Airbus A330-300 geniş gövde uçağımıza Şanlıurfa’nın önemli tarihi yerlerinden biri olan ‘Göbeklitepe’ adını verdik.  Uçuşlarımızın Şanlıurfa’nın gelişimine katkıda bulunmasını temenni ederim” dedi.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195