Title of a News Article

THY'den sevindiren karar...

özel haber THY yönetimi ABD-Türkiye arasında direk uçuş yapacak yeni bir uçak aldı. Alınan son model bu uçağa ise Göbeklitepe isminin verilmesine karar verildi.

THY'den sevindiren karar...
banner206

THY yönetimi Şanlıurfa'yı sevindiren karar aldı.
Türk Havayolları yönetim kurulu Başkanı Hamdi Topçu Başkanlığında bu akşam yaptığı toplantıda Şanlıurfa'nın da yer aldığı bir çok gündem maddesini karara bağladı. Şanlııurfa'nın THY seferlerinin artırılması konusunda artan talepler üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, THY Yönetim kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY yönetimi Şanlıurfa'ya davet etmişti. Bakan Çelik , Vali İzzettin Küçük ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,Şanlıurfa'nın bazı STK temsilcileri ile bir toplantı yapan THY yönetim kurulu Başkanı Hamdi Topçu, yönetim kurulu üyeleri ile Şanlıurfa'da bir toplantı yapmıştı. Başta Şanlıurfa'nın tanıtımı olmak üzere, Şanlıurfaspora maddi destek ve Şanlıurfa- Ankara uçak seferlerinin en az günde karşılıklı olarak ikiye çıkartılması, yaz mevsiminde ise Antalya,İzmir seferlerinin düzenlenmesi talep edilmişti THY yönetimi Şanlıurfa'da ki toplantının ardından bu akşam İstanbul'da bir kez daha toplandı.

DEMİRKOL TALEP ETMİŞTİ.
Şanlııurfa'nın Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, THY yönetimin Şanlıurfa'da yaptığı toplantıda Şanlıurfa'nın tanıtımı için THY uçaklarından birisine Göbeklitepe isminin verilmesini ve  yurt dışı seferlerinde ise tanıtıcı CD'lerin oynatılmasını istemişti. THY Başkanı Hamdi Topçu bu iki isteğin yerine getirleceğinin sözünü vermişti. 

Hamdi Topçu başkanlığında bu akşam sona eren toplantıda THY'nin  yeni aldığı  ve sadece Türkiye'den ABD'ye direk uçacak  son model yeni uçağa Göbeklitepe isminin verilmesi, Şanlıurfa'nın tanıtım CD'lerinin gösterilmesi ve Ankara-Şanlıurfa seferlerinin ikiye çıkartılması kararlaştırıldı. Bu karar en çık Göbeklitepenin tanıtılması için çaba harcayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'i sevindirecek 
TYH yönetimi aldığı bu iki kararı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e iletti. Bakan Çelik ise  THY yönetiminin Şanlııurfayıyakından ilgilendiren kararların alınmasından dolayı  TYH Yönetim kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 19:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet BAL
Mehmet BAL - 9 yıl Önce

ben uçak istemiyorum.urfa ve köyleri kanlıkta eletrik sorununu çözün.

yas
yas - 9 yıl Önce

Antalya seferi ne oldu

SIRADAKİ HABER

banner195