Title of a News Article

Ticaret Borsasında flaş değişiklik

Ticaret Borsasında flaş değişiklik
banner206

 Akreditasyon çalışmaları kapsamında birçok yeniliğe imza atan Şanlıurfa Ticaret Borsası, yeni logosuna kavuştu.

Kurumsallaşma sürecinde çeşitli çalışmalar yapan ve bir çok yeniliğe imza atan Şanlıurfa Ticaret Borsası, 3 boyutlu olarak tasarladığı yeni logo için Türk Patent Enstitüsü’ne başvuruda bulundu.

Yılsonuna doğru yeni hizmet binasına taşınmayı planlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası, üyelerinin ihtiyaçlarına cevap vermek ve üyelere daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın en prestijli hizmet binasını inşa ettiklerini kaydeden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, kurumsallaşma ve akreditasyon sürecinde birçok yenilik yaptıklarını kaydetti. 

Modern görünüme sahip bir logo tasarladıklarını kaydeden Başkan Kaya; “Yeni logomuzda; Şanlıurfa’nın da simgesi olan pamuk kozası ve buğday başaklarına yer verdik.  Akreditasyon çalışmaları kapsamında gerek üyelerimiz gerekse de personellerimiz için çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz etkinlikler üye memnuniyeti konusunda oldukça önem arz etmektedir. İnşa ettiğimiz yeni hizmet binamızda üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Yeni logomuzun hayırlı olmasını temenni ediyor. üyelerimize bol kazançlar  diliyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195