Title of a News Article

Ticaret Borsası'ndan dev adım

Ticaret Borsası'ndan dev adım
banner206
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliğine başvurularak 9 milyon 500 bin Avro hibe desteği alan   Pamuk Lisanslı Depo Projesi inşaatının startı verildi.

Üye memnuniyetini ön planda tutan ve üyelerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile Avrupa Birliği’ne sunularak Hibe Desteği aldığı 24  bin tonluk “Pamuk Lisanslı Deposu Projesi”nin inşaat müşavirlik ihalesi tamamlanarak yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin yer teslimi için Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda toplantı yapıldı. Toplantıda konuşma yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Kaya bu proje’nin üretici ve sanayiciye çok fayda sağlayacağını ve bununla birlikte Şanlıurfa pamuğunun kalitesinin ortaya çıkacağını belirtti.

Projenin Şanlıurfa’ya hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Kaya, Türkiye’deki pamuk üretimin büyük bir bölümünü karşılayan Şanlıurfa için bu projenin sadece Şanlıurfa için değil Türkiye için de  oldukça önemli  bir proje olduğunu vurguladı. 

Şanlıurfa’nın böyle bir projeye sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirten Başkan Kaya, bu projeye Urfa’nın geleceği ve ekonomik kalkınması açısından herkesten destek beklediklerini söyledi.

Başkan Kaya;  “Projede desteklerini esirgemeyen  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza ve çalışanlarına,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na,  Avrupa Birliği Delegasyonuna, Karacadağ Kalkınma Ajansı’na ve Ticaret Borsası Meclisimize ve personellerimize teşekkür ederim” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde 117 dönüm üzerine yapılacak olan proje’nin, Bilim Tekonoloji ve Sanayi Bakanlığı yetkilileri ile birlikte müşavir ve müteahhit firmaları yetkililerine yer teslimi yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195