Title of a News Article

TOKİ Başkanından Urfa’ya müjdeli haber

.

TOKİ Başkanından Urfa’ya müjdeli haber
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Şanlıurfa’nın en büyük sorunu ve ihtiyacı olan konut sorununu çözmek üzere ciddi bir adım attılar.

TOKİ Başkanlığında bir araya gelen Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri ve Kemalettin Yılmaztekin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi ve AK Parti İlçe Belediye Başkanları Şanlıurfa’nın konut sorununu TOKİ başkanı M. Ergün Turan’nın ev sahipliğinde masaya yatırdılar.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinde katıldığı toplantıda TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Şanlıurfa’ya sonsuz konut müjdesi verdi. Toki Başkanı Turan Belediye Başkanlarına; “Siz konut için arsa temin edin biz Şanlıurfa’ya her türlü yatırım yapmaya hazırız. Antep’ten sonra Şanlıurfa’ya da yeni bir şehir yapabiliriz.”

Şanlıurfa’nın konut sorunun masaya yatırıldığı toplantının ardından Urfastar’a bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, “Türkiye’nin en çok göç alan Şanlıurfa’nın konut sorunun gidermek için vatandaşa sözümüz vardı. Belediye Başkanlarımızı ve TOKİ Başkanımızı bir araya getirdik. Vatandaşlarımızın talep ettiği doğrultusunda istedikleri zaman TOKİ yapılacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195