Title of a News Article

TOKİ, Urfa’da taşınmaz satıyor

 TOKİ, Urfa’da taşınmaz satıyor
banner206

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Adana, Malatya, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Balıkesir gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 27 ilde 134 taşınmazı satışa sunuyor.

TOKİ, mülkiyetinde bulunan 55 işyeri ile 79 konutun yer aldığı 134 taşınmazı 17 Mart 2015 tarihinde gerçekleştireceği açık artırma ile satışa sunacak. Konya İmrenler Projesi’nde yer alan 110 metrekare 3+1 niteliğinde iki konut yüzde 10 peşin 240 ay vade ile 93 bin 903 liradan satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında bulunuyor. Ankara Şereflikoçhisar, Bingöl Genç Güveçli ve Çankırı Atkaracalar projelerinde yer alan konutlar yüzde 12 peşin 180 ay, Giresun Dereli, Kütahya Simav, Nevşehir merkez, Trabzon Vakfıkebir ve Tunceli Hozat projelerinde yer alan konutlar ise yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satılacak. Ayrıca Afyon Gömü ve Serban Tarımköy, Ankara Karacaören, Ankara Eryaman 10. etap, Antalya Kepez 1. bölge, Antalya Kepez 2. bölge, Bolu merkez Karaköy, Diyarbakır Ergani, Elazığ Sürsürü, İstanbul Fatih Sulukule, Kahramanmaraş Elbistan, Kahramanmaraş Serintepe, Malatya merkez Çamurlu Memursen ve alt gelir, Trabzon merkez Bahçecik projelerinde yer alan konutlar yüzde 25 peşin 120 ay, Balıkesir Ayvalık Projesi’nde yer alan taşınmazlar ise yüzde 25 peşin 36 ay vade seçenekleri ile satılacak.

Açık artırmada Adana Seyhan Barış Mahallesi, Adana Seyhan Şambaydı, Ankara Eryaman 10. etap, Adıyaman merkez, Ankara Altındağ Aktaş 3. etap, Erzincan Üzümlü Tarımköy, Gaziantep Islahiye Fevzipaşa, Hakkari merkez, Karabük Safranbolu, Kayseri Yeşilhisar 2. etap, Kütahya Gediz Umurbey, Malatya İnönü Mahallesi Çamurlu, Malatya merkez, Nevşehir Ürgüp, Sivas Divriği ve Şanlıurfa Hilvan’da yer alan taşınmazlar yüzde 15 peşin 120 ay vade ile yalnızca vadeli olarak satışa sunulacak.

 

27 İLDE SATIŞA ÇIKIYOR

TOKİ’nin açık arttırma ile satışa sunacağı taşınmazlar İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Adıyaman, Afyon, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Kütahya, Nevşehir, Şanlıurfa, Sivas, Kahramanmaraş, Trabzon, Tunceli, Kayseri, Karabük, Konya, Erzincan, Gaziantep, Giresun ve Hakkari illerinde bulunuyor. Satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler, müzayededen önce toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere katılım teminatı olarak talip oldukları arsaların her biri için ayrı ayrı ödeme yapacak. Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 100 bin ile 200 bin lira arasında olan taşınmazlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin 1 lira üstünde olan taşınmazlar için ise 50 bin lira katılım teminatı ödenmesi gerekiyor.

Müzayede, 17 Mart 2015 tarihinde TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki binası merkez olmak üzere naklen canlı bağlantı ile Turyap’ın İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Müzayede Salonu’nda ve internet üzerinden www.turyap.com.tr adresinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142