Title of a News Article

Topdağı gençlik merkezi açılışa hazır

Eyyübiye Belediyesi tarafından her mahalle de inşa edilmeye başlanılan gençlik merkezleri bir bir yükselmeye devam ederken, Topdağı Mahallesi’ndeki gençlik merkezinde ise sona gelindi.

Eyyübiye İlçesine bağlı Topdağı Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan gençlik merkezi, önümüzdeki günlerde gençlerin hizmetine açılacak. İçerisinde bilgisayar odalarının, eğitim merkezlerinin, spor salonlarının bulunduğu gençlik merkezinin son aşamalarını yerine inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada birim amirleriyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Topdağı Gençlik merkezi çalışmalarına devam eden işçilerle de bir süre sohbet eden Başkan Ekinci kolaylıklar diledi. İçerisinde duşa kabinlerinin bile olduğu gençlik merkezi adeta bir sosyal tesise dönüştürüldü.

İncelemeler sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Genç bir ilçe olarak Gençlik merkezi ihtiyaçlarını bir bir gidermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde Buhara Gençlik Merkezimizin temelini attık. 12’ler mahallemizin gençlik merkezinin açılışını yapmıştık. Bugünde Topdağı Gençlik Merkeziyle ilgili çalışmaların sonlarına doğru gelmiş bulunuyoruz. Aksilik olmazsa Cumartesi günü ’de açılışını yapacağız. Burada 5 katlı kapalı alanlı güzel bir tesisi geçlerimizin hizmetine sunacağız. Özelikle gençlerimizin milli ve manevi değerlere haiz gençlik olması konusunda da burada ciddi eğitimler vereceğiz, verdireceğiz. Burada şimdiden Topdağı Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Bu gençlik merkezinin açılmasında ciddi desteklerini gördüğümüz çok değerli valimiz sayın İzzettin Küçük Bey ’e de teşekkür ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195