Title of a News Article

Toplu taşıma araçlarında revizyon

.

Toplu taşıma araçlarında revizyon
banner206

Toplu taşımayı kullanan yolcuların daha konforlu yolculuk yapabilmeleri için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı araçların yanı sıra mevcut araçlarında da revizyona gidiyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BELSAN, Ulaşımda vatandaşlara daha iyi ve konforlu hizmet verebilmek amacıyla yenilenmeye devam ediyor. Günlük olarak 190 bin kişilik taşıma kapasitesine sahip olan BELSAN Ulaşım filosunun ilk etapta 45 aracının eskiyen koltuk kılıfları yenileri ile değiştirildi.

BELSAN Ulaşım İkmal biriminde yapılan yenileme çalışması kapsamında 45 toplu taşıma aracının koltuk kılıfları değiştirildi. Yeni koltuk kılıflarında engelliler için düşünülen ikonlar vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

BELSAN olarak yenilenmeyi bir politika haline getirdiklerini belirten BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak, vatandaşlarımızın konforunu düşünerek ilk etapta 45 aracımızın eskiyen koltuk kılıflarını değiştirdik, özellikle engelli kardeşlerimiz içinde koltuk kılıflarını belirginleştirmek adına ikonlar eklettirdik, ayrıca araçlarımızın kaporta boya işlemleri yaparak araçları yeniliyoruz. Araçlarımızın kullanım ve konfor ömrünü uzatıyoruz dedi.

Şanlıurfa’ya en kaliteli toplu taşıma hizmetini verdiklerini dile getiren Urmak şunları kaydetti; “Hizmet politikamız vatandaşları memnun ve mutlu kılmaktır. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun kalması öncelikli hedeflerimizdendir. BELSAN olarak hijyene ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yolculuk yapmalarına önem veriyoruz. Bu anlamda günlük olarak hijyenik ortamlarda araçlarımızın iç ve dış temizlikleri personellerimiz tarafından yapılıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142