Title of a News Article

Trafik sıkışıklığını gideren karar

 Trafik sıkışıklığını gideren karar
banner206

Bölgede yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek amacıyla UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında alınan karar doğrultusunda Uçakşavar Kavşağı ile Arap Hoca Parkı arasında bulunan refüjleri kaldırılmaya başladı.

Orta refüjler sebebiyle trafik yoğunluğunun Arap Hoca Parkı civarına yığılma yapması sebebiyle UKOME’de oy birliği ile alınan kararın ardından, işin yürütme yetkisi verilen Fen İşleri Daire Başkanlığı bölgede düzenlemeye başladı.

Ulaşım ve Trafikle ilgili Kurum ve kuruluşların bulunduğu (UKOME) 2014/2 toplantısında alınan kararlar doğrultusunda bölgede yaşayan halkın talebi üzerine gündemde yer alan maddeler arasında Yenişehir mahallesinde bulunan orta refüjün kaldırılması oy birliği ile karara bağlanmıştı.

Öte yandan Büyükşehirlerde şehrin genelinde trafik ile ilgili kararları veren kurul olarak bilinen Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ni (UKOME) Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra, İl Jandarma, Emniyet Müdürlüğü, Şehir Plancıları, 91.Karayolları Şubesi, Şöförler Odası yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195