Title of a News Article

Tügva Gençleri yine sokaktaydı

Tügva Gençleri yine sokaktaydı
banner206

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği, gecesini gündüzüne katan, pandemi döneminde en ön safhada mücadele veren, herkes evlerinde otururken, ailelerinden uzak ölüm riskini göze alarak insanları korumaya çalışan sağlık personellerine ve polislerine moral vermek adına bugün onlara tatlı bir süpriz yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı'nın Şanlıurfa'da ki gençlik yapılanması, hafta sonu 81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağında tüm sağlık personellerine ve polislerine tatlı ikramında bulunarak teşekkür dileklerini ilettiler. 

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada; "Ümit ediyoruz ki en kısa zamanda bu zor günleri arkamızda bırakır ve Eski normal hayatımıza dönüş yaparız. Sağlık Çalışanlarımız Ve Polis Memurlarımızı Unutmamak emeklerine duyduğumuz saygıyı bir nebze de olsa göstermek istedik. Ülkemizde ki sağlık çalışanlarına ve polislerimize minnettarız ve teşekkürlerimizi bildirerek yalnız olmadıklarını milletçe yanlarında olduğumuz göstermek adına her haftasonu bu ve benzeri etkinliklerin devam edeceği ifade edilmiştir. 

Hafta sonu kısıtlamalarında sokağa çıkma yasaklarını fırsata çeviren Tügva Gönüllülerinin bugün ki durakları ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2021, 22:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195