Title of a News Article

Tüm Gününü Vatandaşlara Ayırdı

HABERİN GALERİSİ
Vali Erin Halk Günü

Vali Erin Halk Günü

Makam kapılarını sürekli açık tutarak, görüşme taleplerini randevusuz kabul eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, haftanın ilk gününü tamamen vatandaşlara ayırdı.

Sorunlarını anlatmak ve ziyaret etmek amacıyla Şanlıurfa Valiliğine gelen tüm vatandaşları makamında kabul eden Vali Erin, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İletilen sorunların çözümü için Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum kuruluş amirleri ile görüşen Vali Erin’in vatandaşları kabulünde, Vali Yardımcıları Bahadır Güneş ve Sinan Başak da hazır bulundu.

Akşam saatlerine kadar devam eden makamdaki kabulde yüzlerce vatandaşı ağırlayarak sorunlarını dinleyen Vali Erin, akşam saatlerinde de Köprübaşı caddesinden Haşimiye’ye kadar esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla hasbihal edip, sorunlarını dinleyen Vali Erin, gençlerin fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.

Yolda rastladığı tartıcılık yapan ve mendil satan iki kız çocuğu ile sohbet edip, aileleri ve maddi durumları hakkında bilgi alan Vali Erin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü arayarak çocukların durumlarını incelemeleri ve gerekli desteğin sağlanması için talimat verdi.

Vali Erin’e esnaf ziyaretinde, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195