Title of a News Article

Tuna: "Sorumlular hesap verecek"...

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, lise öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alınan öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tuna: "Sorumlular hesap verecek"...
banner206
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna25 yaralının bulunduğu kazayla ilgili olarak, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden 15 öğrenciyi ziyaret etti. Öğrencilerin sağlık durumlarıyla ilgili olarak Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Çağlar Bozkurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’den bilgi alan Tuna: “Çok şükür ki öğrencilerimizin hayati tehlikesi gözükmüyor. Birçoğu taburcu ediliyor. Takip altında olanlar var” dedi.
 
Kazayla ilgili olarak idari ve adli soruşturma başlatıldığını ifade eden Tuna: “Burada kusur var. Hem şoförle ilgili bulunan kusurlar ve usulsüzlük var. Bir taraftan da fazladan ayakta öğrenci alınması durumu var. Bunlarla ilgili gerek adli gerek idari işlemler yapılacak. Sorumlular gereken cezayı alacak. Öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142