Title of a News Article

Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesi referandum kararını açıkladı

.

Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesi referandum kararını açıkladı
banner206

Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa Şubesi yaptığı açıklamada "Milli iradenin yanında durup devlet için, millet için aziz şehitler için ezanlar dinmesin, bayrak inmesin" diyerek referandum kararlarının 'Evet' olduğunu açıkladı.

Tarihi referanduma sayılı günler kala Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesi de referandum rengini belli etti.

Şube, bugün düzenlediği basın açıklaması ile referandumda 'Evet' diyeceklerini belirtti.

Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesi adına açıklama yapan Şube Başkanı Abdullah Şulul kararlarını şu sözlerle açıkladı:

"Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesi yanlışın yanında asla yer almadı bundan sonra da almayacaktır. Din görevlisinin aleyhine olan hiçbir tavrın ve duruşun yanında olmaz, olmayacaktır da.

En önemlisi de “İlkemiz önce ülkem” diyen bir anlayışın sahibi olarak devletinin ve milletinin her zaman yanında olmaktır. Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesinin kimsenin aklına da yönlendirilmesine de ihtiyacı yoktur. Sendikamızın ve gönülden bize destek veren üyelerimizin tarafı daima devletinin ve sevdalısı olduğu Türk Milletinin yanı olacaktır. Bu toprakların aziz evlatları, çok badireler atlattı. Üzerine oynanan nice oyunları bozdu. Elbette bundan sonra da bu oyunları bozacak olan yine şehit kanlarıyla sulanmış, bu topraklardan ilham alan aziz evlatlardır. Bu nedenle fitnecilere asla itibar etmeyeceğiz.  Türk Diyanet Vakıf Sen Şanlıurfa şubesi tarihi sorumluluğunun bilincinde, üyesinin yüzünü yere düşürmeyecek bir kararlılıkta, ahdine sonsuza dek sadık kalarak, Türk devletini ve Türk milletini daha da güçlü kılacak bir kararla, devletinin yanında olduğunu, üzerine düşen tarihi sorumluluğu hür iradesiyle gerçekleştireceğin, milli iradenin yanında durup devlet için, millet için aziz şehitler için ezanlar dinmesin, bayrak inmesin diye 16 nisan 2017 tarihinde yapılacak referandumda kararının, net oyunun evet olduğunu kamuoyuna saygıyla duyurur."

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195