Title of a News Article

Türkiye böyle hırsızlık vakası görmedi

 Türkiye böyle hırsızlık vakası görmedi
banner206

Cezaevinden izinli çıkıp hırsızlık için İstanbul’dan uçakla Şanlıurfa’ya giden kadın, girdiği her mekandan hırsızlık yaptı ama yakalandı.

Kocaeli’de hükümlü olarak cezaevinde bulunan Ebru Erdurak, 1 haftalık izin alarak İstanbul’a gitti. İstanbul’dan uçakla Şanlıurfa’ya gelen Ebru Erdurak, yanında oturan kadın yolcunun cüzdanını çaldı.  Erdurak, kent merkezinde bir bankaya giderek, görevliye çaldığı cüzdanın içerisinde bulunan nüfus cüzdanı kendisine aitmiş gibi vererek, “Şifremi unuttum bana yardımcı olur musunuz?” diyerek hesaptan 3 bin 800 lira çekti. Ardından ilaç almak için Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir eczaneye giren Erdurak, masa üzerinde bulunan 2 akıllı cep telefonunu el çabukluğuyla alıp eczaneden ayrıldı. İstanbul’a dönmek için dün gece havaalanına giden Erdurak, rahatsızlandığını söyleyerek görevlilerden yardım istedi. Görevlilerin havaalanı revirine götürdüğü Erdurak, burada kendisini muayene eden doktorun da cep telefonu ve saatini çaldı. Bir süre sonra binmek için uçağa giden Erdurak, hırsızlığı fark eden doktorun haber verdiği polisler tarafından gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında kadının çantasında çalıntı 3 cep telefonu, cüzdan, kredi kartı, para ve altın kolye ele geçti.

 

25 suç kaydı

5 saat içerisinde bulunduğu her mekandan hırsızlık yaptığı tespit edilen Ebru Erdurak’ın yapılan kimlik kontrolünde ise Kocaeli’nde bulunan cezaevinde izinli çıktığı öğrenildi. 25 ayrı suç kaydı olan Erdurak, adliyeye sevk edildi. (Gazetevatan) 


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195