Title of a News Article

Türkiye rekorunu kıran Başkan ...

Özel haber

Türkiye rekorunu kıran Başkan ...
banner206

 TES-İŞ  Sendikası  Şanlıurfa Şubesinin 11. olağan genel kurulunda Ramazan Düzme yeniden başkan seçildi. Güven tazeleyen Düzme Türkiye rekoru kırdı ve 11. Kez başkanlık koltuğuna oturacak. 


TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa şubesinin 11. Olağan Genel kurulu DSİ  GAP 15.Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Başkanlık seçimine tek liste ile gidildi. yapılan seçim sonrasında 136  delege 11.kez  yeniden Ramazan Düzme’yi başkan seçti. Düzme tam 35 yıldır Başkanlığı başarıyla sürdürüyor.

Genel Kurula  TES-İŞ Sendikası Genel Sekreteri Rıfat PAKKAN, Genel Mali Sekreter Sedat ÇOKOL, Genel Mevzuat  Sekreteri İsmail Bingöl ,Genel Teşkilatlandırma  Sekreteri Mehmet Solak, Genel Eğitim Sekreteri  ile Sendikamıza  bağlı 11 şubenin başkan ve yöneticileri katılırken,  Şanlıurfa Milletvekilleri  Ahmet Eşref Fakıbaba, Mahmut Kaçar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol ve bir çok kurum amiri ve STK temsilcisi katılımcılar arasında bulundu..

Genel Kurulun  açış konuşmasını yapan TES-İŞ Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Ramazan Düzme Sendikaların gücü ve başarısı ancak üyelerinin birlik ve beraberliği ile sağlanabilir, Şanlıurfa Şubemiz üyeleri bu birlik ve beraberliği her zaman göstermiş ve göstermeye devam edecektir. işçi kardeşlerimiz yıllardır  birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktadır. Bizim kitabımızda ayırım yok, 40 yıla yakın bir süreden başkanınızım, sizlere yeni bir vaatte bulunmayacağım, dün ne isem yarında aynı olacağım. Dedi.



TES-İŞ Sendikası Genel Sekreteri Rıfat Pakkan, “TES-İŞ Sendikası olarak 1963 yılından beri üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak adına toplu iş sözleşmeleri bağıtlamaktayız. Enerji iş kolunda hem kamuda hem de özel sektörde enerji dağıtım, üretim, iletim, sulama birlikleri ve kamu ihale kanuna tabi işyerlerinde 300’den fazla toplu iş sözleşmesi sürecini yürütmekteyiz. Ocak 2017 istatistiğine göre Enerji iş kolunda en büyük işçi sendikayız. Çalışan emekçiler olarak, insan onuruna yakışır iş istiyoruz, istindamın korunması istiyoruz, işsizliğin önlenmesine istiyoruz, taşeron işçiliğin engellenmesini istiyoruz. geçici işlerde çalışan işçilere kadro verilmesini verilmesini istiyoruz, vergi adaletsizliğinin giderilmesini istiyoruz, Kırmızı çizgimiz olan Kıdem tazminatımıza dokunulmamasını istiyoruz. Toplumsal barış için Terörü Lanetliyoruz. TES-İŞ Sendikası, bayrağın tekliği, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türkiye’nin bekası için bağlı bulunduğumuz TÜRK-İŞ çatısı altında çalışma barışı ve uzlaşı kültürü çerçevesinde üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumaya devam edeceğiz”. dedi


Yapılan seçimler sonucunda Ramazan Düzme Şube Başkanlığına seçilirken, Şube Sekreterliğine Yusuf Aksoy, Mali Sekreterliğe  İzzettin Yıldız, Teşkilatlandırma Sekreterliğine  Celal Doğma ve  Eğitim Sekreterliğine ise  Mahmut Dizçi  yeniden seçildiler
.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195