Title of a News Article

Türkiye’nin en büyüğü Urfa’da yapılıyor

Türkiye’nin en büyüğü Urfa’da yapılıyor
banner206

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliği’ne sunularak hibe desteği alan Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Ticaret Borsamızın girişimleri ile Şanlıurfa’ya kazandırılan Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarının %40’ı bitmiş durumda.

Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve  Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar’a  müşavir firma yetkilileri ile birlikte  bilgi veren Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  bu projenin faaliyete geçmesi ile birlikte sadece Şanlıurfa’nın değil bölgenin ihtiyacını gidermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Türkiye pamuk ihtiyacının %42’sini karşılayan Şanlıurfa’ya böyle bir proje kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Kaya,  depoların tamamlanması ile birlikte Şanlıurfa’nın Türkiye’deki pamuk üssü haline geleceğini söyledi.

Projeyi yerinde inceleyen Vali Küçük ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar’a teşekkür eden Başkan Kaya, daha sonra müşavir firma yetkililerinden iş planı hakkında bilgiler aldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195