Title of a News Article

TUSAD Seçimi tartıştı...

TUSAD Seçimi tartıştı...
banner206

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Turizmci iş adamları derneği TUSAD üyeleri seçimi konuştu.

23 Haziran da yeniden yapılacak olan İstanbul Büyükşehit Belediye seçimleri öncesi Şanlıurfa Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat ve Belediye Başkanları İstanbulda adeta kamp kurdular. 

Başkanlığını Şanlıurfalı iş adamı Hasan Bayram'ın yaptığı TUSAD üyesi onlarca kişi bir araya gelerek Ak parti istanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için destek sözü verdiler. İstanbul'da ki bir otelde yapılan toplantıya Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan , eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ,TUSAD onursal Başkanı Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Akçakale eski Belediye Başkanı Feyyaz Gündoğan katıldı. TUSAD başkanı Hasan Bayram, Onursal Başkan Menderes Atilla, üyelerine hitaben birer konuşma yaptılar. Atilla, 23 Haziran seçimlerinde Ak Parti adayı Binali Yıldırım için destek sözü verdiklerini söyledi. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan ise Turizmci iş adamlarının sorunlarını dinledikten sonra , bir konuşma yaparak,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak parti Belediyeciliğinin devamı için Binali Yıldırım'a destek istedi.

Toplantı karşılıklı görüş alış verişinden sonra sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2019, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195