Title of a News Article

Üç ay sonra ortaya çıktı...

Milletvekilli olmak için kulis faaliyetlerine başlayan Fakıbaba tam 3 ay sonra ortaya çıktı. Görev yaptığı 10 yıllık başkanlığının ardından 1 katrilyon borç ile adeta enkaz bıraktığı BŞB belediye başkanı Güvenç'i tebrik etmeyen Fakıbaba, medyaya malzeme olsun diye Ak partilileri ziyaret etmeye başladı.

Üç ay sonra ortaya çıktı...
banner206
Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi Ak partili belediye Başkan adayları için hiç bir çalışmada bulunmayan Ahmet Eşref Fakıbaba yardımcısı Emin İzol ile beraber Haliliye Belediye Başkanlığı makamına oturan Fevzi Demirkol’u ziyaret etti. Demirkol'a Hayırlı olsun temennisinde bulunan Fakıbaba" sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz, özellikle Meclis Üyeleriniz ile olan birlik ve beraberliğiniz çalışmalarınıza çok müsbet olarak yansıyacağına inanıyoruz, benden çok daha fazla başarılı olacağınıza inanıyorum. Ancak yine de bana bir emriniz olursa sizin ve urfa halkının yanında olduğumu bilmenizden mutluluk duyacağım. Dedi

Başkan Demirkol; Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba bizleri ziyaret ederek onurlandırmışlardır, meclis üyesi arkadaşlarımla beraber kendilerini ağırlamaktan onur duyduk, kendisine ve uzun süre belediye başkan yardımcılığı görevini başarılı şekilde yürüten Emin İzol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, uzun yıllar urfa’da başarılı işlerin altına imza atmış olan bir başkandan elbetteki faydalanmayı isteriz, zaman zaman görüşlerine başvuracağız.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195