Title of a News Article

Üçüzlerine bakın hangi isimleri verdi!

.

Üçüzlerine bakın hangi isimleri verdi!
banner206

Şanlıurfa'da normal yollardan üçüz bebek sahibi olmanın sevincini ve şaşkınlığını yaşayan Erdi ile Aysel Bilen çifti, bebeklerine Emine, Sümeyye ve Erdoğan isimlerini verdi.

Viranşehir ilçesinde atama bekleyen öğretmen adayı 27 yaşındaki Erdi ile ev hanımı 19 yaşındaki eşi Aysel Bilen, iki kız, biri erkek üçüz bebeklerinin dünyaya gelmesinin mutluluğunu yaşıyor.

Genç çift, henüz 7,5 aylıkken sezaryenle dünyaya gelen ve 2 ay kuvözde kalacak bebeklerine Erdoğan, Emine ve Sümeyye ismini koydu.

Baba Bilen, eşinin hamile olduğunu öğrendiklerinde çok mutlu olduklarını, sonradan da üçüz bebek sahibi olacaklarını öğrendiklerini söyledi.

Bebeklerin erken doğduğunu, bu nedenle uzun bir süre kuvözde kalacağını aktaran Bilen, "Bundan sonra bizi zor günler bekliyor. Bebeklerin bakımı ihtiyacı bizleri maddi konuda zorlayacak. Öğretmen atamasını bekliyorum, şu anda çalışmıyorum. İnşallah en kısa zamanda atamam olur. Bunun için yetkililerden destek bekliyoruz.

 

Baba işsiz ve atama bekliyor

Bebeklerimiz doğdu şükürler olsun, sevinçliyiz. Bir o kadarda şaşkınız. İnşallah bundan sonra bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde yaşarlar. Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, çocuklarımıza Cumhurbaşkanımız eşi Emine, kızı Sümeyye ve erkek bebeğimize Erdoğan ismini koyduk. İnşallah vatana millete hayırlı bir evlat olurlar." diye konuştu.

Anne Bilen de üçüz bebek sahibi oldukları için mutlu olduklarını belirterek, "Genç yaşta üçüz bebek sahibi oldum. İlk doğumum. Çok değişik bir duygu, aynı zamanda şaşkınız. Bunların bakımı, ihtiyacı zor olacak. Eşimin hala atanması olmadı, çalışmıyor bizim için zor olacak. Bizlere yardımcı olan başta hocamız Doç. Dr. Muhammet Erdal Sak'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Nadir görülüyor

Harran Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Erdal Sak, tedavisiz ve yardımcı üreme tekniği kullanmadan bu tür vakaların nadir yaşandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
TAMMAHE
TAMMAHE - 7 yıl Önce

MAŞALLAH ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

SIRADAKİ HABER

banner195