Title of a News Article

Uluslararası derneklere ziyaret

Demirkol, Uluslararası STK’ları ziyaret etti.

Uluslararası derneklere ziyaret
banner206

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, uluslararası ülkelerin desteklediği toplum merkezlerini ziyaret etti.

Kent merkezinin çeşitli bölgelerinde kurulan ve Suriye’den ilimize gelen vatandaşlara destek sağlayan uluslararası toplum hizmetlerini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, toplum merkezi temsilcileri ile bilgi alış verişinde bulundu.

Urfa Toplum Merkezi, Hayata Destek Evi, Çocuk Dostu Alanı ve İMC toplum merkezleri temsilcileri çalışmaları hakkında bilgi verdi. Temsilciler özellikle Suriye’den Kentimize gelen kadın, çocuk ve yaşlılara yönelik başta psiko-sosyal olmak üzere her alanda destek verdiklerini ifade etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Suriyeli vatandaşlara her alanda destek verdiklerini söyleyerek, Kobani’den Suruç’a gelenlere de psiko-sosyal destek, evlilik öncesi ve erken yaşta yapılan evlilikler hakkında eğitim verdiklerini söyledi.

Demirkol, ayrıca toplum hizmetleri temsilcileri ile yakından ilgilenerek ortaklaşa ne tür çalışmalar yapabilecekleri hakkında bilgi alış-verişinde bulundu. Bu bilgi alış-verişinin sözde değil en kısa süre içerisinde bir toplantı yapılması gerektiğini ve çalışmaların bir bütünlük halinde koordine edilmesi gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195