Title of a News Article

Umut Masası meyvesini vermeye başladı

.

Umut Masası meyvesini vermeye başladı
banner206

Eyyübiye Belediyesine bağlı bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve hayırsever vatandaşlardan alınıp, ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda kurulan Umut Masası ilk meyvesini verdi.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında belediye bünyesinde kurulan Umut Masası ilk meyvesi olarak Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan Akabe Toki Mahallesinde ismini açıklamak istemeyen hayırseverden alınan 2. el ve az kullanılmış olan eşyalar Eyyübiye Belediyesine bağlı ekipler tarafından alınarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere depoya alındı.

Eyyübiye Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında kurulan ve Türkiye’de öncü olması beklenen Umut Masası, evlerde kullanılmayan ve hayırsever vatandaşlardan alınıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmesi için kurulan ve bir köprü görevi ifa edilmesi planlanan Umut Masasına yardımlar gelmeye başladı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Toki mahallesinde adının açıklanmasını istenmeyen hayırsever bir vatandaştan alınan az kullanılmış olan 2. el eşyalar evden alınması ile ilgili açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Uysal şunları ifade etti. ‘’Şanlıurfa’lı hayırsever vatandaşlarımızdan ikinci el ya da yeni eşyalarda özellikle temel ihtiyaç olan çamaşır makinesi, buzdolabı, ısıtıcı, bulaşık makinesi gibi malzemeleri, battaniye ve özellikle çocuklarımıza yönelik biberon, mama, çocuk bezi gibi eşyalarını Eyyübiye Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine buluşturmayı istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195