Title of a News Article

Ünal: Eyyübiye’nin huzuru için çalışacağım

.

Ünal: Eyyübiye’nin huzuru için çalışacağım
banner206

Eyyübiye İlçesinin yeni Kaymakamı Adem Ünal görevine başladı. Kaymakam Ünal, gazetemize yaptığı açıklamada, öncelikle Eyyübiye İlçesinde halkın can ve mal varlığı ile ilçenin huzuru için çalışacağını belirtti.  

HABER:OSMAN KAYA

Beylikdüzü Kaymakamlık görevini yürütürken 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi Kaymakamlığına atanan Adem Ünal, yeni görevine başladı. Makamında tebrikleri kabul eden Kaymakam Ünal’ı, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Uzun ile Yazı İşleri Müdürümüz Uğur Budak da ziyaret ederek,  ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. 

“Türk Bayraklarına önem vereceğiz”

Kaymakam Ünal, yaptığı açıklamada, öncelikle Eyyübiye İlçesinde halkın can ve mal varlığı ile ilçenin huzuru için çalışacağını belirtti.  Türk Bayraklarına da büyük önem vereceğinin mesajını veren Kaymakam Ünal, “İlçemizde asılı olan eskimiş, rengi solmuş Türk Bayraklarını toplayıp yenileriyle değiştireceğiz. Türk Bayrağı kanunu tüzüğüne aykırı bayrakların kaymakamlığımızda toplanması ve burada komisyon eşliğinde imha edilmesini sağlayacağız” dedi.


Eyyübiye İlçesinde uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili bir araştırma yapacaklarını da vurgulayan Ünal, buna göre gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi. Kaymakam Ünal’ın önem verdiği bir başka konu ise tuvalet oldu. Bazı bölgelerde kadınlar için tuvalet olmadığına işaret eden Ünal, bu eksikliğin giderilmesi için çalışma yapacağını kaydetti. 

 

Adem Ünal kimdir?

1967 Isparta doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta’ da tamamlamıştır. 1985 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisine kaydoldu ve 1989 yılında mezun oldu. 1990 yılında Kaymakamlık sınavını kazandı Çorum Bayat ve Burdur Altınyayla İlçelerinde vekâlet görevi, Niğde Çiftlik, Tunceli Hozat, Diyarbakır Lice Kaymakamlığı, Rize Vali Yardımcılığı, İyidere, Derepazarı, Kalkandere ve İkizdere Kaymakam vekilliği, Gaziantep Vali Yardımcılığı , İncirliova Kaymakamlığı, Beylikdüzü Kaymakamlığından sonra 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Eyyübiye Kaymakamı olarak atandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 13:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haci     ali     yakışma
Haci ali yakışma - 7 yıl Önce

SAYIN.KAYMAKAMIMIZ İLKOLARAK CUMANIZ MÜBAREK OLSUN BU DÜNYA DA DERTSİZ İNNSAN YOKTUR BİRAZ SORUNLARIM VAR SİZE NE ZAMAN ULAŞABİLİRİM ALLAH KISMET ETSE SAYIN BAŞKANIMIZA RECEP.TAYYİP..ÇIKACAĞIM.LTD.05423911253 İKİ 3 DEĞER ANKARAYA GITIM GELDIM SORUNLARIM YARDIMCI OLSANIZ SEVINIRIM

SIRADAKİ HABER

banner195