Title of a News Article

URBİT öğretmenleri unutmadı...

.

URBİT öğretmenleri unutmadı...
banner206
Urfa bisiklet topluluğu(URBİT) Başkanı Mehmet Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Aslan mesajında, dünyayı dizayn eden mimarları yetiştiren öğretmenlerin her zaman toplumda değer görmesi ve hatırlanması gerektiğini söyledi.
URBİT Başkanı Mehmet Aslan yaptığı yazılı açıklamada, Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladığını öğretmenlerimizin hayatımızda önemli yere sahip olduğunu ve bu güne özgü öğretmenler gününde sağlıklı nesiller için bisikleti önemsiyoruz sloganıyla bisiklet turu düzenliyoruz. Dedi.
Aslan, bu vesileyle öğretmenlik mesleğini icra eden kişileri onurlandırmak,  bu kişilerin toplumdaki yerine ve önemine dikkat çekmek,  onlara olan sevgimizi saygımızı göstermek ve bisikleti gerek hobi gerekse spor ve ulaşım amaçlı olarak yaşamlarına dâhil etmeye katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Dedi. 24 Kasım saat 11.00’de il milli eğitim müdürlüğü önünde başlayacak olan bisiklet turuna halkımızı ve öğretmenlerimizi davet ediyoruz diyerek,Dünyadaki bütün öğretmenlere saygı ve sevgilerimi sunuyorum bu duygu ve düşüncelerle; 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. "Dedi.






Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195