Title of a News Article

Üreticiler Canan Hoca'ya dava açıyor

.

Üreticiler Canan Hoca'ya dava açıyor
banner206

Ekmek ve şeker tüketimine savaş açan ve bu kez domatesi mercek altına alan Prof. Dr. Canan Karatay’a Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği (SERA-BİR) Başkanı Müslüm Yanmaz, dava açma hazırlandıklarını söyledi.

SERA-BİR) Başkanı Müslüm Yanmaz, "Domates zararlı değildir, tekniğine uygun yetiştirilen domates ömrü uzatır. Topraksız kültürde üretim yapan işletmeler olarak seralarımızda hiçbir şekilde hormon, ilaç veya insan sağlığına zararlı katkı maddeleri kullanılmamaktadır" ifadesini kullandı.

Canan Karatay’ı şiddetle kınadıklarını belirten Müslüm Yanmaz, Domates zararlı değildir, tekniğine uygun yetiştirilen domates ömrü uzatır. Topraksız kültürde üretim yapan işletmeler olarak seralarımızda hiçbir şekilde hormon, ilaç veya insan sağlığına zararlı katkı maddeleri kullanılmamaktadır. Seralarımız gerek bakanlık, gerekse uluslararası belgelendirme kuruluşları tarafından denetlenmektedir. Son dönemde Prof. Dr. Canan Karatay tarafından halkı yanlış bilgilendiren mesnetsiz ve gerçek dışı açıklamalar yapılmaktadır.”


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195