Title of a News Article

Urfa adliyesinde buruk veda...

.

Urfa adliyesinde buruk veda...
banner206

KUŞ:" FİTNE VE NİFAKLAR URFALILARIN VATAN SEVGİSİNİ SARSAMAYACAK"

Şanlıurfa Adliyesinde görevli hakim, savcı ve personeller, Bursa Başsavcılığına atanan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Şanlıurfa Adalet Komisyonu Başkanı Adem Aygün ve Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Hakimliğine atanan Şanlıurfa Adalet Komisyonu Üyesi Aysel Bambul için veda gecesi düzenledi. İlçelerde görevli hakim savcı ve ceza infaz kurumu personellerininde katılımıyla bir otelde düzenlenen veda gecesinde duygulu anlar yaşandı. Adalet Komisyonu Başkanı Adem Aygün ve üye Aysel Bambul, Şanlıurfa’da yaşadıkları deneyimleri paylaşırken, burada görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ardından Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, veda konuşmasında Şanlıurfa halkından övgüyle söz etti. 
Başsavcı Uğurhan Kuş, konuşmasında şu ifadele yer verdi; “Peygamberlerin ve evliyaların ayak izlerinin bulunduğu bu kadim şehirde görev yapmak, benim için güzel bir deneyimden öte, ebediyete kadar sürecek dostlukların bir başlangıcıdır. Şanlıurfalılarla olan gönül bağımız, birlikteliğimiz, bir ayrılık yaşanmasına imkan vermeyecektir. Gönül yolculuğumuz inşaallah sonsuza dek sürecektir. Bir tarihten bir tarihe, Peygamberler diyarından, Hüdavendigar olan Bursa'ya giderken Şanlıurfalılar; bizim zihnimizde, yüreğimizde, kalbi iyilik için çarpan, misafirperverlik ve vatan sevgisinde birbirleriyle yarışan insanlar olarak yer tutacaktır. Bizim için Şanlıurfa; yüreğimizde sevgi, merhamet ve insan sevgisinin yazmasıdır. 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında bir kez daha gördük ki, Şanlıurfalılar; Milli Birliğimizin, kardeşliğimizin teminatıdır. Fitne ve nifaklar, Şanlıurfalıların devletine ve hukuka olan güvenini, vatan sevgisini asla sarsamayacaktır. Bu değerlere sahip bir şehirde görev yapmaktan son derece gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Adalet camiası olarak bizler, içerisindeki hainleri temizlemiş ve eskisinden daha güçlü bir şekilde, insanların hukuk devleti ve adalete olan güveninin arttığı, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkan güçlü bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda, birlikte görev yaptığım hakim ve savcılarımız, adliye personelimiz ve emniyet güçlerimize gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte görev yaptığımız Valilerimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Kaymakamlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, dernekler, kanaat önderleri ve daha sayamadığım herkese, şahsıma olan güven ve teveccühlerinden ötürü sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orbay Bahri Ulgar tarafından Başsavcı Uğurhan Kuş’a plaket takdim edildi. Daha sonra Adalet Komisyonu Başkanı Adem Aygün ve Üye Aysel Bambul’a da plaketleri takdim edildi. Ardından tayini çıkan Başsavcı Kuş, Aygün ve Bambul, tüm personellerle tek tek sohbet ederek vedalaştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195