Title of a News Article

Urfa Barosu seçimleriyle ilgili flaş gelişme...

Urfa Barosu seçimleriyle ilgili flaş gelişme...
banner206

Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel, “An itibariyle Baro Başkanlığımıza seçimin ertelenmesi ile ilgili resmi herhangi bir karar tebliğ edilmemiş olup olağan seçim sürecimiz devam etmektedir” dedi.

İçişleri Bakanlığı’nın son genelgesi, 81 il valiliğine gönderdiği kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinin iptali, bu tür toplantı ve etkinliklerin 1 Aralık tarihine kadar ertelenmesi kararı verildi. Bu gelişmenin ardından 3-4 Ekim'de yapılması planlanan ancak delege çoğunluğunun bulunmamasından dolayı 10-11 Ekim’e ertelenen Şanlıurfa Barosu Genel Kurulu’nun iptal edilip edilmeyeceği tartışılmaya başlandı. Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda,An itibariyle Baro Başkanlığımıza seçimin ertelenmesi ile ilgili resmi herhangi bir karar tebliğ edilmemiş olup olağan seçim sürecimiz devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

 Bu arada Şanlıurfa Barosu seçimlerinde mevcut başkan Av. Abdullah Öncel, Av. Reşit Tartış ve Av. Halil Olgun’un hazırladığı aday listeleri yarışacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195